Tobias van Gent (links) en Hans Sakkers. foto Dirk-Jan Gjeltema
Volledig scherm
Tobias van Gent (links) en Hans Sakkers. foto Dirk-Jan Gjeltema © Dirk Jan Gjeltema

Lezing: Slag om de Schelde op Noord-Beveland

Zaterdagmiddag 28 september geven Hans Sakkers en Tobias van Gent een lezing over hun boek ‘Slag om de Schelde 1944'. Ze doen dat bij FairtradeUpgrade aan de Veerweg 42a in Kamperland. In de lezing gaan de auteurs onder meer in op de bevrijding van Noord-Beveland. Tijdstip: 15.30-17.30 uur. Er is ook gelegenheid om boeken te laten signeren. Voor nadere informatie of aanmelding: danielle@fairtradeupgrade.shop. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. PZC/Drvkkerylezing: Wim Daniëls vertelt over zijn roman 'Quarantaine'.
  Podcast

  PZC/Drvkkerylezing: Wim Daniëls vertelt over zijn roman 'Quarantai­ne'.

  Deze week kwam schrijver Wim Daniëls naar Middelburg voor de PZC/Drvkkerylezing. In gesprek met PZC-verslaggever Jan van Damme vertelde hij over zijn nieuwste boek, de roman ‘Quarantaine’. Bij het gesprek in boekhandel de Drvkkery was met het oog op de coronamaatregelen geen publiek aanwezig. Het interview werd wel opgenomen, zodat geïnteresseerde lezers en alle mensen die dat leuk vinden er toch van kunnen meegenieten.
 2. Thriller Zoutelande
in Duitse vertaling
  zeeland-geboekt

  Thriller Zoutelande in Duitse vertaling

  De vorig jaar oktober verschenen thriller 'Zoutelande’ van Linda van Rijn was meteen een succes. Meer dan 40.000 exemplaren gingen er over de toonbank. Ook Duitse toeristen grepen naar het aan de Walcherse kust gesitueerde moordverhaal. Om hen van dienst te zijn verschijnt deze week de Duitse vertaling van het boek. De titel is nog steeds 'Zoutelande', alleen staat er nu ‘Kriminalroman’ op de cover. En in de vertaling van Andrea Prins staat te lezen dat een echtgenote er ‘ungeniert drauflosflirtet'. Uitgeverij Marmer brengt het boek voor 15,- euro in de winkel.

blogs