Volledig scherm
Schrijver Jeroen Windmeijer signeert in boekhandel Het Paard van Troje in Goes. © Fred Leeflang

Jeroen Windmeijer signeert in Goes

Thrillerschrijver Jeroen Windmeijer komt zaterdag 16 november naar Goes voor een ‘Meet and Greet’ bij boekhandel Het Paard van Troje. Hij is daar aanwezig van 14.00 tot 15.30 uur. De auteur is bekend van een aantal bestsellers zoals 'De bentenissen van Petrus',  ‘Het Pauluslabyrint’ en ‘Het Pilgrim Fathers Complot’. Onlangs verscheen zijn nieuwe thriller ‘De offers’.

In het nieuwste boek worden in een gesloten gemeenschap in de buurt van het Boliviaanse Titicacameer in korte tijd drie kinderen vermoord. De Nederlandse student Luc en zijn vriendin Nayra raken bij de zaak betrokken. Is de uitgestorven gewaande traditie van het kinderoffer nieuw leven ingeblazen? 

Jeroen Windmeijer (1969) wordt ook wel de Nederlandse Dan Brown genoemd. Hij studeerde culturele antropologie aan de Universiteit Leiden, zijn specialisatie was Latijns-Amerika. Hij werkte als reisleider voor Djoser in Venezuela, Mexico, Guatemala, Belize en Egypte. Na een studie 'wereldgodsdiensten’ werkte hij twaalf jaar als leraar godsdienst. Sinds 1 januari dit jaar is hij voltijds-schrijver.

Volledig scherm
cover De offers van Jeroen Windmeijer © Uitgeverij HarperCollins

blogs