Volledig scherm
Griezelboekenschrijver Paul van Loon komt optreden. © PR

Jarige Paul van Loon komt naar Goes

Paul van Loon komt naar Goes. De schrijver van Dolfje Weerwolfje, Griezelbus en Foeksia de Miniheks leest op zijn verjaardag 17 april voor in boekhandel De Koperen Tuin. 

Paul van Loon is al meer dan 30 jaar schrijver en won tien keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen Paul van Loon-lezers.

De organisatie is in handen van De Koperen Tuin en boekhandel Het Paard van Troje. De schrijver begint om 15.00 uur met het lezen uit zijn nieuwste boek : Spookweerwolven. Daarna zal hij een van zijn liedjes zingen. Daarna is er tijd voor een handtekening, een foto.

De toegang is gratis. Om deze feestelijke bijeenkomst soepel te laten verlopen krijgen de jonge lezers volgnummers overhandigd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Gehard door het leven aan de Noordzee
  PREMIUM

  Gehard door het leven aan de Noordzee

  Ik moet een van de weinige Nederlanders zijn die nog nooit iets van Esther Verhoef (geb. 1968) had gelezen. Daarin is nu verandering gekomen, ik las een verhaal van haar en wil meteen de rest van haar oeuvre lezen. Een heel succesvol oeuvre, ik zie ergens dat in Nederland al 2,5 miljoen exemplaren van haar literaire thrillers zijn verkocht. Het verhaal dat me zo overtuigde is een Zeeuws verhaal, ‘Worst case scenario’, en het is te vinden in een 2011 verschenen boek ‘Nouveau riche & andere verhalen’.
 2. Ate de Jong schrijft
een filmthriller
  zeeland-geboekt

  Ate de Jong schrijft een filmthril­ler

  Van de uit Aardenburg afkomstige filmregisseur Ate de Jong (1953) verschijnt volgende maand de thriller ‘Onder de rode loper'. Daarin vermengt hij een verzonnen verhaal met feiten uit zijn eigen filmcarrière. De thriller speelt tijdens de opnames van ‘De Ontdekking van de Hemel’ en ‘Enigma’, beide films waarvan Ate de Jong zelf (co)producent is geweest. In het boek is Mick Jagger de producent. Als het tweejarige zoontje van een filmproducent wordt gekidnapt, krijgt Leo Berliner de opdracht het kind op te sporen. Zijn zoektocht leidt hem naar Italië en Zwitserland

blogs