Volledig scherm
Griezelboekenschrijver Paul van Loon komt optreden. © PR

Jarige Paul van Loon komt naar Goes

Paul van Loon komt naar Goes. De schrijver van Dolfje Weerwolfje, Griezelbus en Foeksia de Miniheks leest op zijn verjaardag 17 april voor in boekhandel De Koperen Tuin. 

Paul van Loon is al meer dan 30 jaar schrijver en won tien keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen Paul van Loon-lezers.

De organisatie is in handen van De Koperen Tuin en boekhandel Het Paard van Troje. De schrijver begint om 15.00 uur met het lezen uit zijn nieuwste boek : Spookweerwolven. Daarna zal hij een van zijn liedjes zingen. Daarna is er tijd voor een handtekening, een foto.

De toegang is gratis. Om deze feestelijke bijeenkomst soepel te laten verlopen krijgen de jonge lezers volgnummers overhandigd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Thomas Olde Heuvelt signeert in Middelburg en Goes
    zeeland-geboekt

    Thomas Olde Heuvelt signeert in Middelburg en Goes

    MIDDELBURG/GOES - Schrijver Thomas Olde Heuvelt signeert zaterdag 22 juni in Middelburg en Goes: in boekhandel de Drvkkery in Middelburg van 13.00 tot 14.00 uur, in boekhandel Het Paard van Troje in Goes van 15.00 tot 16.00 uur. Olde Heuvelt (1983) is momenteel één van Nederlands succesvolste thriller- en fantasyschrijvers. In 2015 won hij als eerste Nederlander een Hugo Award, een belangrijke internationale prijs voor science fiction en fantasy: hij werd winnaar in de categorie ‘Novelette’ met de vertaling van zijn verhaal ‘De vis in de fles’. In 2013 publiceerde hij zijn roman 'HEX’ - in 2016 verscheen er een herziene versie. Van die roman werden de vertaalrechten verkocht aan 25 landen, waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van ‘HEX’ over de toonbank. Onlangs verscheen zijn nieuwe thriller ‘Echo’. Hij schreef dit jaar ook het geschenk van ‘de weken van het spannende boek’: ‘Doloros Dolly Poppedijn’. Olde Heuvelt is een auteur die vergeleken wordt met Stephen King.

blogs