Volledig scherm
Bregje Hofstede .

Hofstede en De Coster in Porgy en Bess

zeeland-geboektSchrijvers Bregje Hofstede en Saskia de Coster nemen woensdag 18 september de eerste Prometheus lezing van het nieuwe seizoen in Porgy en Bess in Terneuzen voor hun rekening. De literaire avond begint om 20.00 uur.

De Vlaamse Humo typeert 'Drift', de derde roman van Bregje Hofstede, als een ‘prachtige, nietsontziende roman over de Liefde’. Hofstede (1988) is journalist, columnist en schrijver. Ze is correspondent Nieuw Feminisme bij online journalistiek platform De Correspondent en ze is lid van de feministische actiegroep De Bovengrondse.

De Vlaamse Saskia de Coster (1976) debuteerde in 2000 met ‘Onder elkaar’. Ze is ook actief als beeldend kunstenaar. Tom Lanoye noemt haar ‘Al jaren de koppigste, grilligste en aantrekkelijkste pen van België'. Naar aanleiding van haar nieuwste roman 'Nachtouders’ zegt ze: ,,Over mijn onzekerheden en het hobbelige en wonderlijke pad van het ouderschap heb ik openlijk geschreven in mijn nieuwe roman ‘Nachtouders’. Dat is het verhaal van mijn zoontje maar het is, denk ik, ook het verhaal van iedere ouder die ooit gewankeld heeft."

Volledig scherm
Saskia de Coster. © Koos Breukel
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

blogs