Volledig scherm
Oek de Jong, in 2013 gefotografeerd met zijn echtgenote Jeanne nadat net bekend was gemaakt dat hij de Zeeuwse Boekenprijs had gewonnen met zijn roman ‘Pier en Oceaan’. © lex de meester

Hartelijk welkom bij Oek de Jong in de Middelburgse Oostkerk

Oek de Jong is bezig aan een ware zegetocht. Zijn nieuwste roman 'Zwarte schuur’ is door recensenten al overladen met sterren. En hij heeft zowel in Nederland als in Vlaanderen drukbezochte lezingen en interviews gegeven.

Woensdag 16 oktober om 20.00 uur is hij te gast in de Oostkerk in Middelburg. PZC-verslaggever Jan van Damme praat dan met hem over 'noodzakelijke nabijheid’, Zeeuwse tongval en nog veel meer. Er is ook muziek.

Abonnees van de PZC kunnen korting krijgen op hun kaartje. Voor iedere abonnee zijn er twee beschikbaar via de site van de drvkkery in Middelburg. De PZC organiseert de lezing in samenwerking met die boekhandel.

U bent van harte welkom. Reserveren kan via www.de-drvkkery.nl/. Klik op de aankondiging van de lezing, klik op 'bestel kaarten'. Klik nogmaals op bestellen: dan opent er een schermpje waarin u een account kunt aanmaken. Dat is nodig om bij de definitieve reservering te komen. Hebt u die gegevens ingevuld dan komt u op het scherm waar u de mogelijkheid ziet om als PZC-abonnee 1, maximaal 2 kaarten te reserveren tegen een gereduceerd tarief. De gevraagde code is pzcdejong.

Het klinkt allemaal ingewikkelder dan het is, probeer het en u bent zo binnen.

Hoe dan ook: u bent van harte welkom voor een hopelijk boeiende en inspirerende avond, woensdag 16 oktober in de Oostkerk in Middelburg.

Jan van Damme

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zo uitgerekt zag ik mijzelf zelden
    PREMIUM
    COLUMN JAN VAN DAMME

    Zo uitgerekt zag ik mijzelf zelden

    Boven me was het voor het eerst in dagen strak blauw. In het verre oosten lag een wolkenband die voorlopig van geen wijken wist. De opkomende zon zat er om een uur of acht ‘s morgens nog achter verscholen. Tot ik op het Brigdamse padje mijn dagelijkse uitje eindig verklaarde en met onze viervoeter op huis aan stevende. Zonnestralen piepten over de wolkenband heen en opeens liep ik achter mijn eigen schaduw aan. Een donker silhouet van zo'n drie meter lang. Zo uitgerekt zag ik mezelf zelden.

blogs