Volledig scherm
Eva Posthuma de Boer . © Bonnita Postma

Eva Posthuma de Boer komt in Sas van Gent

ZEELAND GEBOEKTWoensdagavond 30 januari komt schrijfster en columniste Eva Posthuma de Boer naar Sas van Gent. Om 19.00 uur vertelt ze in damesmodezaak Bankgeheim - in het oude bankgebouw aan de Markt -  over haar nieuwste boeken: het kookboek Voer voor Vrienden (2017) en de roman En het wonder ben jij (2018). Bij de presentatie is ook haar man, acteur Frank Lammers, van de partij. 

Eva Posthuma de Boer (1971) schreef samen met Sanne Wallis de Vries het brieven- en interviewboek Rinus aan de rekstok (2004). Drie jaar later debuteerde ze als romanschrijfster met Eindeloze dagen. Na nog drie romans publiceerde ze twee jaar geleden Voer voor Vrienden, waarin vier menu’s worden geboden, aangepast aan de vier seizoenen. 

Marie-Kristien Poppe opende vijf jaar geleden haar modewinkel Bankgeheim. Met het houden van een boekpresentatie wil ze laten zien dat haar zaak voor een ‘lifestyle’ staat.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gehard door het leven aan de Noordzee
    PREMIUM

    Gehard door het leven aan de Noordzee

    Ik moet een van de weinige Nederlanders zijn die nog nooit iets van Esther Verhoef (geb. 1968) had gelezen. Daarin is nu verandering gekomen, ik las een verhaal van haar en wil meteen de rest van haar oeuvre lezen. Een heel succesvol oeuvre, ik zie ergens dat in Nederland al 2,5 miljoen exemplaren van haar literaire thrillers zijn verkocht. Het verhaal dat me zo overtuigde is een Zeeuws verhaal, ‘Worst case scenario’, en het is te vinden in een 2011 verschenen boek ‘Nouveau riche & andere verhalen’.

blogs