Volledig scherm
Eva Posthuma de Boer . © Bonnita Postma

Eva Posthuma de Boer komt in Sas van Gent

ZEELAND GEBOEKTWoensdagavond 30 januari komt schrijfster en columniste Eva Posthuma de Boer naar Sas van Gent. Om 19.00 uur vertelt ze in damesmodezaak Bankgeheim - in het oude bankgebouw aan de Markt -  over haar nieuwste boeken: het kookboek Voer voor Vrienden (2017) en de roman En het wonder ben jij (2018). Bij de presentatie is ook haar man, acteur Frank Lammers, van de partij. 

Eva Posthuma de Boer (1971) schreef samen met Sanne Wallis de Vries het brieven- en interviewboek Rinus aan de rekstok (2004). Drie jaar later debuteerde ze als romanschrijfster met Eindeloze dagen. Na nog drie romans publiceerde ze twee jaar geleden Voer voor Vrienden, waarin vier menu’s worden geboden, aangepast aan de vier seizoenen. 

Marie-Kristien Poppe opende vijf jaar geleden haar modewinkel Bankgeheim. Met het houden van een boekpresentatie wil ze laten zien dat haar zaak voor een ‘lifestyle’ staat.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Kloetinge hoofdstad van de Boekenweek

  Kloetinge hoofdstad van de Boekenweek

  KLOETINGE - Tijdens de komende Boekenweek (23 tot en met 31 maart) is Kloetinge op zondag 24 maart even de hoofdstad van literair Nederland. Op uitnodiging van de Goese boekhandels Het paard van Troje en De Koperen Tuin komen dan Jan Siebelink, dit jaar de schrijver van het Boekenweekgeschenk, en Murat Isik, de schrijver van het Boekenweekessay, naar de kerk van Kloetinge. De organisatoren laten weten dat dit het enige duo-optreden is in heel Nederland en Vlaanderen.
 2. Allerprettigst gelogeerd in Zeeland
  ZEELAND GEBOEKT

  Allerpret­tigst gelogeerd in Zeeland

  Voor ik één regel uit Max Havelaar las, had ik al een hekel aan de schrijver ervan. Allemaal vanwege dat hysterische pseudoniem: Eduard Douwes Dekker (1820-1887) noemde zichzelf Multatuli, ‘ik heb veel gedragen,’ volgens zijn eigen vertaling. Het zelfbeklag zat in al zijn vezels, en die neiging overschaduwt voor mij niet alleen zijn persoonlijkheid, maar hier en daar ook zijn schrijverschap. Heeft hij werkelijk zoveel geleden? En aan wie lag dat eigenlijk? Toch vooral aan hemzelf, is de indruk die blijft hangen als je Dik van der Meulens grote biografie ‘Multatuli’ leest. Maar de bijna altijd opgewonden auteur beleefde een paar ontspannen momenten in Zeeland.

blogs