Volledig scherm
PREMIUM
Danielle van Klooster © Lex De Meester

Danielle van Klooster schrijft roman over depressies

Hoe om te gaan met depressies? Danielle van Klooster heeft er ervaring mee. Ze schreef er een boek over: ‘Mama ik ben kwijt’.

Danielle van Klooster noemt haar boek een roman. De titel is ‘Mama ik ben kwijt’. Op de cover staat ook: ‘Verdwaald in een depressie op zoek naar het licht…’ Is dat een roman? de schrijfster: ,,Eigenlijk is het een verhaal met veel biografische feiten. Maar niet alles is waar gebeurd dus wilde ik het niet als autobiografie uitgeven.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Allerprettigst gelogeerd in Zeeland
    ZEELAND GEBOEKT

    Allerpret­tigst gelogeerd in Zeeland

    Voor ik één regel uit Max Havelaar las, had ik al een hekel aan de schrijver ervan. Allemaal vanwege dat hysterische pseudoniem: Eduard Douwes Dekker (1820-1887) noemde zichzelf Multatuli, ‘ik heb veel gedragen,’ volgens zijn eigen vertaling. Het zelfbeklag zat in al zijn vezels, en die neiging overschaduwt voor mij niet alleen zijn persoonlijkheid, maar hier en daar ook zijn schrijverschap. Heeft hij werkelijk zoveel geleden? En aan wie lag dat eigenlijk? Toch vooral aan hemzelf, is de indruk die blijft hangen als je Dik van der Meulens grote biografie ‘Multatuli’ leest. Maar de bijna altijd opgewonden auteur beleefde een paar ontspannen momenten in Zeeland.

blogs