Trees in haar schimmelwoning aan het Westeinde. Hoewel het schimmelprobleem waarschijnlijk opgelost is, ondervindt ze nog veel hinder van de gevolgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Trees in haar schimmelwoning aan het Westeinde. Hoewel het schimmelprobleem waarschijnlijk opgelost is, ondervindt ze nog veel hinder van de gevolgen. © Frank Jansen

Trees woonde 1,5 jaar in hotel vanwege huurhuis vol schimmel, nu moet ze 11.000 euro betalen

Trees Steeghs is al zes jaar verwikkeld in een strijd met woningcorporatie Vestia over de schimmel en het vocht in haar Haagse woning. Ze kreeg zoveel gezondheidsklachten, dat ze tijdelijk naar een hotel moest en een vervangende woning. Na 1,5 jaar is ze weer terug in haar eigen woning, maar nu heeft ze van Vestia een rekening gekregen van 11.000 euro voor de hotelkosten. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.