Theo-Bert Pot heeft thuis een urban jungle

Binnenkijken bijHet is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. In de videoserie ‘Eigen huis en tuin van...’ gaat architect Michiel de Zeeuw op bezoek bij influencers op het gebied van interieur. Met een flink bereik op social media weten ze een groot publiek te inspireren. Deze week: Theo-Bert Pot, bekend van de blog The Nice Stuff Collector.

The Nice Stuff Collector, de naam zegt meteen wie Theo-Bert is: een verzamelaar. Hij houdt enorm van mooie dingen in de vorm van boeken, vazen, vriendschap, meubels, lekker eten, servies, fotografie, grafische prints, familie en nog veel meer. In 2015 begon hij met het fotograferen van zijn huis, speciaal voor Instagram, en aanvullend daarop startte hij zijn blog.

(tekst loopt door onder foto's)

Volledig scherm
© Theo-Bert Pot
Volledig scherm
© Theo-Bert Pot

Héél veel magazines

Zijn passie voor mooi interieur is werkelijk overal terug te zien. Inspiratie haalt hij dan ook overal en nergens vandaan. Vrienden, familie, van leuke trips met zijn vriend Jelle, maar ook uit (héél veel) boeken, (héél veel) magazines en zijn werk als grafisch ontwerper.

Mocht je denken dat deze vrolijke, bezige bij geen vrije minuut meer over heeft, dan heb je het mis. Naast fotograferen en zijn werk staat hij graag in de keuken voor een lunch, diner of om taartjes te maken. En als het recept erg lekker is, dan vind je deze uiteraard weer terug op zijn blog.

Wil je meer foto's zien van het huis? Kijk dan bij Eigen Huis & Tuin.