Het is belangrijk dat installateurs goede uitleg geven over hoe de warmtepomp werkt, stelt voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.
Volledig scherm
Het is belangrijk dat installateurs goede uitleg geven over hoe de warmtepomp werkt, stelt voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. © ANP

Overgrote deel huishoudens prijst warmtepomp de hemel in, toch is 5 procent ontevreden

Mensen met een woning die wordt verwarmd door een warmtepomp, zijn over het algemeen buitengewoon tevreden. Ze geven de elektrische en dus duurzame manier van verwarmen in hun huis gemiddeld een 8. Een klein deel ervaart minder comfort en dat kan te maken hebben met slechte voorlichting, zo concludeert Milieu Centraal na een enquête.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.