Volledig scherm
RKC-stoelen kunnen binnenkort bij supporters in de huiskamer staan. © RKC Waalwijk

‘Netflix-stoelen’ van RKC Waalwijk te koop

Altijd al businessclass willen zitten? Dit kan nu in de eigen huiskamer. De huidige stoelen op de businesstribunes van RKC worden in de zomer vervangen. Supporters kunnen voor 25 euro een van de oude stoelen overnemen. 

,,De huidige stoelen worden echter niet direct weggegooid. Een stoel bemachtigen om thuis lekker in te Netflixen of gewoon om een stukje RKC-historie te bemachtigen? Supporters en sponsoren die interesse hebben in een stoel voor op hun kantoor of in huis hebben geluk! Voor slechts € 25,- per stuk bezit jij een blauwe business-seat van de Ereloge”, prijst de club de verouderde stoelen aan.

RKC is niet de eerste club die z'n stoelen op deze manier te koop zet. Twee jaar geleden deed bijvoorbeeld PSV al hetzelfde.

  1. Zo kun je schoonmaken én sporten tegelijkertijd

    Zo kun je schoonma­ken én sporten tegelijker­tijd

    Iedereen die het huishouden verwaarloost, laat een kans schieten. Het is niet alleen gezonder om in een schoon huis te wonen, het schoonmaken is ook een goede work-out. Op deze Dag van de Schoonmaker meldt Helpling, een platform voor professionele hulp in het huishouden, dat schoonmakers ook afvallen van hun dagelijkse werk. Bewegingswetenschapper Maria Hopman moedigt zelf schoonmaken aan. ,,Je zult er geen marathon mee kunnen lopen, maar gezond is het zeker!”