Dave en Sandra met hun honden Cooper en Donny en konijn Binky. Ze zijn drie jaar geleden ingetrokken bij vader om voor hem te zorgen, maar nu hij is overleden moeten ze het huis verlaten en staan ze in januari op straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Dave en Sandra met hun honden Cooper en Donny en konijn Binky. Ze zijn drie jaar geleden ingetrokken bij vader om voor hem te zorgen, maar nu hij is overleden moeten ze het huis verlaten en staan ze in januari op straat. © Frank Jansen

Als mantelzorger trokken ze bij hun (schoon)vader in, maar nu hij dood is, moeten ze het sociale huurhuis uit

Toen haar moeder overleed en het steeds slechter met haar vader ging, besloot Sandra samen met haar man Dave hun sociale huurhuis op te zeggen en bij haar vader in te trekken om voor hem te zorgen. Nu hij is overleden, mogen ze niet in zijn sociale huurhuis blijven en dreigen ze in januari op straat te staan.

  1. Als je hier woont hoef je nauwelijks je veilige bubbel nog uit: 'Je wil niet dat het een eilandje wordt in de stad’
    PREMIUM

    Als je hier woont hoef je nauwelijks je veilige bubbel nog uit: 'Je wil niet dat het een eilandje wordt in de stad’

    Borrelen in de gemeenschappelijke tuin, je laptop openklappen in de gezamenlijke werkruimte en voor een bezoekje aan de huisarts hoef je alleen maar de lift naar beneden te pakken. Wooncomplexen die de laatste jaren in Rotterdam verrijzen, bieden bijna alles wat je nodig hebt onder hetzelfde dak. Ideaal! Of zorgt het er vooral voor dat je de bubbel van je eigen gebouw niet meer verlaat?