Wielrenster Puck Moonen vindt nieuwe ploeg in België: ‘Voelt nu al als thuis’

Wielrenster Puck Moonen heeft een nieuwe wielerploeg. Op Instagram maakte de 23-jarige Liempdse bekend dat ze voor twee jaar heeft getekend bij het Belgische Chevalmeire Cycling.

Voorheen reed Moonen voor de dames van Lotto Soudal. Op haar account laat ze weten erg blij te zijn met de nieuwe stap haar in loopbaan. ,,Ik ben enorm enthousiast!", schrijft ze.

Boost

,,Na twee ongelukkige jaren ben ik erg blij dat ik een team heb gevonden dat mij zal steunen en die geloof hebben in mijn potentieel als wielrenster.”

Ook is ze overtuigd dat Chevalmeire de ploeg is waar ze zich het beste kan ontwikkelen. ,,Niet alleen als atleet, maar ook als persoon. Het voelt nu al als mijn thuis. Ik kan niet wachten tot het seizoen 2020 begint!”, aldus Moonen.

Volledig scherm
Puck Moonen in actie in Zevenbergen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer
  1. Van Vleuten wil nu regenboogtrui die ze ‘het hele jaar kan showen’
    WK in Yorkshire

    Van Vleuten wil nu regenboog­trui die ze ‘het hele jaar kan showen’

    Na ruim twee weken van relatieve rust verdedigt Annemiek van Vleuten dinsdag in Yorkshire bij de WK wielrennen haar wereldtitel op de individuele tijdrit. Het is haar eerste hoofddoel, maar voor de Wageningse wacht vier dagen later in de wegrace een misschien nog wel grotere uitdaging. Dan is de prijs een regenboogtrui die je het hele jaar kunt showen. ,,Ik ga voor allebei, maar als ik moet kiezen dan is het toch die laatste.”