anp
Volledig scherm
© anp

Vos gaat strijden tegen Ellen van Dijk

UpdateWielrenster Marianne Vos neemt dit jaar deel aan de Nederlandse kampioenschappen tijdrijden. De kampioene van 2010 en 2011 ontbrak de afgelopen twee edities. Beide keren won Ellen van Dijk, inmiddels ook de de regerend wereldkampioene. De NK worden verreden op 25 juni in Zaltbommel.

0 reacties

 1. Belgen rekenen op Nederlandse keuken-kennis: ‘Als Wout van Aert een taartje eet, moet ik zijn menu aanpassen’
  PREMIUM

  Belgen rekenen op Nederland­se keu­ken-ken­nis: ‘Als Wout van Aert een taartje eet, moet ik zijn menu aanpassen’

  Jumbo-Visma rules the world. Ook op dit WK wielrennen, zoals Tobias Foss liet zien in de tijdrit. Met drie stafleden van de Nederlandse ploeg doet ook de Belgische bond beroep op hun knowhow. Op verzoek van Wout van Aert ging ook voedingsdeskundige Martijn Redegeld mee. ,,Als Wout tijdens de training een taartje met slagroom eet, moet ik zijn menu aanpassen.”
 2. Annemiek van Vleuten knalt met breuk in elleboog vanuit geslagen positie naar wereldtitel

  Annemiek van Vleuten knalt met breuk in elleboog vanuit geslagen positie naar wereldti­tel

  Ongeloof in Australië. Vanuit geslagen positie is Annemiek van Vleuten wereldkampioen geworden. De Nederlandse liep eerder deze week een breukje in haar elleboog op, werd vandaag tot twee keer toe gelost in de koers, maar in de slotkilometer sloot ze weer aan bij de kopgroep om daarna weg te sluipen en solo aan te komen. De Belgische Lotte Kopecky pakt het zilver, de Italiaanse Silvia Persico het brons.