Lorena Wiebes.
Volledig scherm
Lorena Wiebes. © photo: Cor Vos

Ongenaakbare Lorena Wiebes boekt 23ste(!) zege, Christophe Laporte doet het voor Jumbo

Lorena Wiebes heeft nog een overwinning toegevoegd aan haar toch al indrukwekkende erelijst. De Nederlandse renster van Team DSM won de Belgische koers Binche-Chimay-Binche. Met een vlammende sprint hield ze iedereen achter zich. Haar landgenote Marjolein van ’t Geloof werd tweede, de Finse Anniina Ahtosalo derde.

  1. Speel mee met ons Tour Wielerspel en maak kans op mooie prijzen

    Speel mee met ons Tour Wielerspel en maak kans op mooie prijzen

    Op vrijdag 1 juli begint de 109de editie van de Ronde van Frankrijk, niet in La Douce France maar op Deens grondgebied. Nog nooit begon de Tour in Denemarken, in Kopenhagen om precies te zijn. Namens Nederland zijn onder anderen Mathieu van der Poel, Steven Kruijswijk, Dylan van Baarle en Bauke Mollema de blikvangers. Maak de Tour nog spannender en speel mee met ons wielerspel. Ga de uitdaging aan met al je vrienden, familie en collega’s en maak kans op mooie prijzen, waaronder een prachtige racefiets.
  2. Drie keer is scheepsrecht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

    Drie keer is scheeps­recht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

    Harrie Lavreysen heeft bij de Champions League voor baanwielrenners na twee nederlagen revanche genomen op zijn Australische rivaal Matthew Richardson op de sprint. De regerend wereldkampioen verloor op Palma Mallorca en Berlijn in de finale van Richardson, maar zaterdag pakte hij in het Franse Saint-Quentin-en-Yvelines de overwinning. Op het onderdeel keirin moest Lavreysen de zege wel aan Richardson laten en finishte als tweede.