De toppers van Jumbo-Visma bij de teampresentatie, met (vlnr) Steven Kruijswijk, Tom Dumoulin Primoz Roglic, Wout van Aert  en Dylan Groenewegen. Kruijswijk, Dumoulin en Roglic gaan alledrie als kopman naar de Tour.
Volledig scherm
De toppers van Jumbo-Visma bij de teampresentatie, met (vlnr) Steven Kruijswijk, Tom Dumoulin Primoz Roglic, Wout van Aert en Dylan Groenewegen. Kruijswijk, Dumoulin en Roglic gaan alledrie als kopman naar de Tour. © ANP

Kruijswijk: In de Tour niet te snel alles op één kaart zetten

Met 3 kopmannen naar FrankrijkMet een start van een trainingskamp in de Franse wintersportplaats Tignes krijgt de voorbereiding op de Tour de France nu concrete vormen voor Steven Kruijswijk. De nummer drie van de Ronde van Frankrijk van vorig jaar werkt samen met medekopmannen Primoz Roglic en Tom Dumoulin en de rest van de Tourploeg van Jumbo-Visma aan de topconditie voor een aanval op het geel.

  1. Ongrijpbare Evenepoel brengt eerbetoon aan Jakobsen na imponerende zege
    Solo van 50 kilometer

    Ongrijpba­re Evenepoel brengt eerbetoon aan Jakobsen na imponeren­de zege

    De Belgen domineren op dit moment het wielrennen. Terwijl Wout van Aert op de Via Roma geschiedenis schreef door Milaan-San Remo te winnen, won Remco Evenepoel op grootse wijze de koninginnenrit in de Ronde van Polen. Na een solo van 50 kilometer bleef hij een groep met niet de minste namen ruim voor. Op de streep toonde hij het rugnummer 75 van Fabio Jakobsen, die eerder in de Ronde van Polen hard crashte.