Foto ter illustratie. Wil je in aanmerking komen voor een promotie, probeer dan je zichtbaarheid te vergroten. Meld je bijvoorbeeld aan voor commissies en projectgroepen.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Wil je in aanmerking komen voor een promotie, probeer dan je zichtbaarheid te vergroten. Meld je bijvoorbeeld aan voor commissies en projectgroepen. © Getty Images

Zo laat je zien dat je klaar bent voor een promotie

Heb je het allemaal wel gezien in je huidige functie en wil je graag een stapje hogerop? Dan wordt het tijd om te gaan werken aan een interne promotie. Maar hoe pak je dat het beste aan? Dit is het stappenplan van Nationale Vacaturebank om je werkgever te laten zien dat jij klaar bent voor nieuwe verantwoordelijkheden.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”