Het draagvliegtuig en het ruimtevaartuig van Virgin Galactic. New York Pizza wil een van de bezorgers een ruimtevlucht laten maken met een van de drie commerciële aanbieders.
Volledig scherm
Het draagvliegtuig en het ruimtevaartuig van Virgin Galactic. New York Pizza wil een van de bezorgers een ruimtevlucht laten maken met een van de drie commerciële aanbieders. © REUTERS

Waarom dit bedrijf een pizzabezorger de ruimte in wil sturen

Het personeelstekort loopt nog altijd op en steeds meer bedrijven bedenken opmerkelijke lokkertjes om werkzoekenden over te halen bij hen te komen werken. Pizzaketen New York Pizza gooit een trip naar de ruimte in de strijd. De beste pizzabezorger wint een vlucht aan boord van een van de drie commerciële aanbieders van ruimtereizen, met een prijskaartje van 200.000 euro.

  1. Saskia bedankt verpleegkundestudenten zoals haar dochter en doet oproep: ‘Koester en waardeer ze’

    Saskia bedankt verpleeg­kun­de­stu­den­ten zoals haar dochter en doet oproep: ‘Koester en waardeer ze’

    Haar dochter is die ochtend voor haar eerste stagedag naar het ziekenhuis vertrokken wanneer Saskia Paulissen een foto doorgestuurd krijgt. Het is een selfie van de trotse tiener, in haar eerste verpleeguniform. Reden genoeg voor Saskia om de foto op LinkedIn te delen en alle verpleegkundestudenten een hart onder de riem te steken. In de veel gelikete post pleit ze voor meer waardering.