Peter Homan legde stroomvoorziening aan bij evenementen, maar toen dat vanwege corona stil kwam te liggen stapte hij over op installatie van zonnepanelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Homan legde stroomvoorziening aan bij evenementen, maar toen dat vanwege corona stil kwam te liggen stapte hij over op installatie van zonnepanelen. © Marnix Schmidt

Van festivals naar zonnepanelen: hoe Peter snel omschakelde in crisis

De stroomvoorziening aanleggen bij grote evenementen, daar stond Elektrotechnisch Bureau Homan landelijk om bekend. Maar toen de coronacrisis begon, schakelde eigenaar Peter Homan snel over op de installatie van zonnepanelen. ,,Ik ben weer aan het ondernemen’’, aldus Homan die ook de zwarte zijde van corona van nabij meemaakte.

  1. Zelfs middenin de nacht staat privéchauffeur Cees klaar voor politiebaas: ‘Maakten weken van 90 uur’
    PREMIUM

    Zelfs middenin de nacht staat privéchauf­feur Cees klaar voor politie­baas: ‘Maakten weken van 90 uur’

    Cees Mostert is de privé-chauffeur van de Rotterdamse politiebaas Fred Westerbeke en rijdt hem al ruim 16 jaar door heel het land naar vergaderingen, officiële gelegenheden en soms een plaats delict. Er zijn perioden waarin de twee elkaar meer zien dan hun eigen vrouw, maar daar komt binnenkort een einde. Mostert gaat met pensioen, met tegenzin. ,,Onze relatie is net een huwelijk. Een goed huwelijk; dan ga je niet graag uit elkaar.”