Horeca- en retailmanager Renske Stijntjes aan het werk in het laboratorium van het Dolfinarium.
Volledig scherm
Horeca- en retailmanager Renske Stijntjes aan het werk in het laboratorium van het Dolfinarium. © Marketing Dolfinarium

Renske is eigenlijk horecamanager in het Dolfinarium, maar analyseert nu het bloed van de dolfijnen

Veel medewerkers van pret- en dierenparken hebben door de coronasluiting tijdelijk minder werk. Maar dat betekent niet dat ze thuis op de bank zijn gaan zitten. Zo wordt het personeel van het Dolfinarium ingezet waar hulp nodig is. Horecamedewerkers helpen nu bij het verzorgen van de dieren en oud-dierverzorgers gaan na jaren weer buiten aan het werk.

  1. Een rotjaar door corona? Niet in het familiebedrijf van Arnaud: ‘Onze kwekerij gaat als een tierelier’
    PREMIUM

    Een rotjaar door corona? Niet in het familiebe­drijf van Arnaud: ‘Onze kwekerij gaat als een tierelier’

    In de oksel van de snelwegen A1 en A27 ligt Kwekerij Gooi en Eemlust. De overgrootvader van de huidige eigenaar Arnaud van Dijk kocht de grond in 1926, met in het achterhoofd dat hij deze op termijn als bouwgrond aan Laren kon verkopen. Tot het zover was, ging hij er kerstbomen kweken die hij verkocht in Nederland en Engeland. Dat was het begin van het huidige bedrijf waar haagplanten, bomen, heesters, sparren en dennen worden gekweekt. Huizen kwamen er niet.
  1. Afspraak of vergadering inplannen? Zo doe je dat slim
    Video

    Afspraak of vergade­ring inplannen? Zo doe je dat slim

    23 februari
  2. Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk
    Video

    Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk

    16 februari