Jeffrey Scholten van HappyBear Diapers.
Volledig scherm
Jeffrey Scholten van HappyBear Diapers. © privé-archief

Luier-ondernemer Jeffrey sluit in Dragons’ Den superdeal: ‘Kreeg advies voorraad te verdubbelen’

Jeffrey Scholten van HappyBear Diapers kon zijn geluk niet op na zijn deelname aan Dragons’ Den. In aflevering 3, waar gisteren 769.000 kijkers voor waren, wist hij Shawn Harris te overtuigen om flink in zijn bedrijf voor wasbare luiers te investeren. 

  1. Succespitch bij Dragons' Den bezorgt Julian ware run op slaaprobot

    Succes­pitch bij Dragons' Den bezorgt Julian ware run op slaaprobot

    Liefst 976.000 mensen schakelden donderdagavond naar WNL op NPO 1 om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Dragons’ Den te kijken. Zij zagen deelnemer Julian Jagtenberg een strakke pitch geven over zijn innovatieve slaaprobot die een einde moet maken aan slapeloosheid. Investeerders Pieter Schoen en Michel Perridon wilden samen 2 miljoen euro steken in zijn scale-up Somnox. ,,Sindsdien is het gekkenhuis bij ons.”
  2. Aziz helpt ex-jeugdgedetineerde Mo op het rechte pad te blijven en krijgt hartverwarmende reacties op LinkedIn

    Aziz helpt ex-jeugdgede­ti­neer­de Mo op het rechte pad te blijven en krijgt hartverwar­men­de reacties op LinkedIn

    Jongeren die in de jeugdgevangenis belanden, zouden beter geholpen moeten worden na hun vrijlating. Dat vindt Aziz Akhath, oud-medewerker van de jeugdgevangenis in Lelystad. Met zijn socialmediaorganisatie Buddycoach helpt hij jongeren die in de knoop zitten na hun vrijlating. Waaronder Mo, voor wie hij een bijzonder verzoek op LinkedIn plaatst, die al snel op duizenden hoopvolle reacties kan rekenen.