Elfi Kersten (links) werkt nog maar kort bij Twente Decadente, maar ze hanteert de spuitzak alsof ze het al maanden doet. Locatieleider Marleen van der Wal (rechts) is blij met de nieuwe kracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Elfi Kersten (links) werkt nog maar kort bij Twente Decadente, maar ze hanteert de spuitzak alsof ze het al maanden doet. Locatieleider Marleen van der Wal (rechts) is blij met de nieuwe kracht. © Rikkert Harink

Leren werken in de verleidelijke geur van chocolade: ‘Vond het na één dag al geweldig’

Een gouden greep, zo kun je het wel noemen. Een leerwerkbedrijf oprichten waar de lekkerste chocola wordt gemaakt, door mensen die weer een voorzichtige stap op de arbeidsmarkt wagen. „Alleen al van de geur wordt iedereen blij.”

  1. Jeroen (42) werkt achter de schermen in de topsport: ‘Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het’
    Wat doet een...

    Jeroen (42) werkt achter de schermen in de topsport: ‘Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het’

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Jeroen Vogels (42) uit Boekel. Hij is officemanager bij Global Sports Communication in Nijmegen.