In alle rust en privacy thuis hulp bij haarverlies door ziekte: ‘Jolanda is goud’

MET VIDEOAls je te maken krijgt met kanker, voel je je kwetsbaar. Valt je haar uit, dan wordt het helemaal precair, aldus lotgenoten Annelize en Cobie. Gelukkig is er Jolanda de Jong, van JoJo Hoofdzorg. Jolanda komt voor haarproblemen aan huis, en zorgt in alle rust en privacy voor een passende oplossing. ,,Ze is goud”, zeggen haar cliënten. 

 1. Geen werkervaring, geen baan: afgestudeerde Daphne (25) uit frustratie over vacature-eis in rake post

  Geen werkerva­ring, geen baan: afgestu­deer­de Daphne (25) uit frustratie over vacature-eis in rake post

  Met haar diploma net op zak en het volste vertrouwen in de arbeidsmarkt begon Daphne Drenth (25) in april aan haar zoektocht naar een eerste baan. Maar dat bleek – ondanks de grote hoeveelheid openstaande vacatures – vies tegen te vallen. De reden? Vrijwel elke werkgever in haar branche vraagt om minimaal twee jaar werkervaring. Op LinkedIn uit Daphne haar frustratie, maar die post krijgt een bijzondere twist.
 2. Janneke (41) draagt in haar werk bij aan een betere wereld: ‘De oplossingen zijn er’
  Wat doet een...

  Janneke (41) draagt in haar werk bij aan een betere wereld: ‘De oplossin­gen zijn er’

  Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: de 41-jarige Janneke Leenaars uit Breda. Ze is duurzaamheidsmanager bij vloerenfabrikant Interface.