Een marktverkoopster in Damnoen Saduak, Thailand. Als Director of Taste voor Vibrant Vegan Co. reis je de wereld rond op zoek naar nieuwe veganistische smaken en ingrediënten.
Volledig scherm
Een marktverkoopster in Damnoen Saduak, Thailand. Als Director of Taste voor Vibrant Vegan Co. reis je de wereld rond op zoek naar nieuwe veganistische smaken en ingrediënten. © Shutterstock

Brits bedrijf zoekt fijnproever om wereld rond te reizen

Ben jij een echte fijnproever en kan je best vier maanden uit je koffer leven? Het Britse maaltijdboxenbedrijf Vibrant Vegan Co. heeft een vacature voor een ‘Director of Taste’. Hij of zij reist de wereld rond op zoek naar nieuwe smaken voor de veganistische maaltijdboxen.

  1. Ondanks vier trouwe dienstjaren kreeg docent Marijn geen vast contract: ‘Onrechtvaardig en onlogisch’
    PREMIUM

    Ondanks vier trouwe dienstja­ren kreeg docent Marijn geen vast contract: ‘Onrecht­vaar­dig en onlogisch’

    Na vier jaar trouwe dienst staat docent Marijn Scholte op straat. De faculteit sociale wetenschappen van de Universiteit Utrecht wil hem geen vast contract geven. Scholte is zo boos dat hij zijn voormalig werkgever voor de rechter sleept. Hij wil zijn baan terug en hoopt op verandering. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor alle andere ‘wegwerpdocenten’ in Nederland. ,,Je wordt een aantal jaar gebruikt, en daarna mag je weer verder.”