Sportondernemingen die zich focussen op een goede begeleiding tijdens de training, ook wel ‘boutique fitness’ genoemd, schieten als paddenstoelen uit de grond. Op de foto Amoa van den Hoogen, eigenaar van Best You Bootcamp en Diana Slof, die sport bij Best You Bootcamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportondernemingen die zich focussen op een goede begeleiding tijdens de training, ook wel ‘boutique fitness’ genoemd, schieten als paddenstoelen uit de grond. Op de foto Amoa van den Hoogen, eigenaar van Best You Bootcamp en Diana Slof, die sport bij Best You Bootcamp. © Rianne den Balvert

Boutique fitness is booming business: ‘Mensen betalen graag voor extra begeleiding tijdens het sporten’

Het zijn dure tijden. Toch lijken we niet te willen besparen op onze sportactiviteiten. Alles behalve zelfs. Sportondernemingen die zich focussen op een goede begeleiding tijdens de training, ook wel ‘boutique fitness’ genoemd, schieten als paddenstoelen uit de grond.

  1. Steven is sterrenkundige: ‘Hoe uniek het leven op aarde is, is nog steeds niet helemaal duidelijk’
    Wat doet een...

    Steven is sterrenkun­di­ge: ‘Hoe uniek het leven op aarde is, is nog steeds niet helemaal duidelijk’

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: dr. Steven Bloemen (36), astronoom en manager van sterrenkundige instrumentatieprojecten aan de Radboud Universiteit.