Wendy Wagenmakers.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Wagenmakers. © Ernesta Verburg

Veganistische condooms in de campingwinkel

COLUMN WENDY WAGENMAKERSRadeloos doorzocht ik alle tassen. Paraplu’s hadden we mee, een blender, een geïmpregneerde klamboe en zwembroeken voor een heel weeshuis - maar een nagelknippertje, ho maar. Hoopvol flipflopte ik naar de campingwinkel. ‘Verkopen jullie ook nagelknippertjes?’, vroeg ik de jongen achter de toonbank. Hij lachte zijn tongpiercing bloot. Nee, die hadden ze niet.

 1. 
Zoals altijd in mijn leven pakte de werkelijkheid weer eens totaal anders uit
  PREMIUM
  Column Wendy Wagenmakers

  Zoals altijd in mijn leven pakte de werkelijk­heid weer eens totaal anders uit

  Het is een prestatie die ik van mijn leven niet zal evenaren: drie kinderen baren binnen een tijdsbestek van zes weken (niet in hetzelfde jaar, dat zou er nog eens bij moeten komen) waarin we ook de verjaardag vieren van Sinterklaas en de geboorte van kindeke Jezus én het nieuwe jaar feestelijk inluiden. Om bij te komen van alle cadeau- en traktatiestress togen we naar ‘s-Heer Arendskerke voor een heerlijk middagje ontspannen bij ‘t Klok’uus.
 2. Dankzij Delta heb ik geen BN’ers meer in mijn leven
  PREMIUM
  column wendy wagenmakers

  Dankzij Delta heb ik geen BN’ers meer in mijn leven

  Het was een jaar of vier geleden toen alle klanten van Delta een kastje moesten installeren om nog televisie te kunnen blijven kijken. Althans, mits je niet beschikte over een middeleeuwse beeldbuis met knoppen en een kont - zoals ik. Na urenlange chats met ^Ferry en ^Amy en het vooruitzicht van nóg een afstandsbediening op tafel heb ik de handdoek in de ring gegooid. Dan maar geen kabeltelevisie meer.