Wendy Wagenmakers
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Wagenmakers © Ernesta Verburg

De high society van Vlissingen, met kroketten en een natte T

column wendy wagenmakersAl een paar dagen hangt er een broeierig sfeertje in Vlissingen. Rond de bioscoop staan witte tenten, er worden Bekende Nederlanders achter pannetjes mosselen gespot, limousines rijden af en aan en midden in de winkelstraat, tussen kauwgomkledders en platgetrapte peuken, lag dit weekend plotseling een rode loper.

 1. Dankzij Delta heb ik geen BN’ers meer in mijn leven
  PREMIUM
  column wendy wagenmakers

  Dankzij Delta heb ik geen BN’ers meer in mijn leven

  Het was een jaar of vier geleden toen alle klanten van Delta een kastje moesten installeren om nog televisie te kunnen blijven kijken. Althans, mits je niet beschikte over een middeleeuwse beeldbuis met knoppen en een kont - zoals ik. Na urenlange chats met ^Ferry en ^Amy en het vooruitzicht van nóg een afstandsbediening op tafel heb ik de handdoek in de ring gegooid. Dan maar geen kabeltelevisie meer.
 2. Een juicekanaal met pikante onthullingen over Zeeuwse celebrities: ka-ching!
  PREMIUM
  Column Wendy Wagenmakers

  Een juiceka­naal met pikante onthullin­gen over Zeeuwse celebri­ties: ka-ching!

  Mooi nieuws op de maandagmorgen: roddeltante Yvonne Coldeweijer is door BNR Nieuwsradio met een nepvideo in de val gelokt. In het wazige filmpje is Talitha Muusse rugwaarts te zien in een toilet, niets meer dan dat, maar ‘spionnen’ beweerden dat de presentatrice cocaïne snoof en stuurden de prut naar Coldeweijer, die het ‘nieuws’ nog ‘s anderendaags in de betaalde groep van haar juicekanaal gooide. ,,Oh wat lelijk dit”, fulmineerde ze. ,,Don’t do drugs man!”