Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Wagenmakers. © Ernesta Verburg

De gruwel van de groepsapp

COLUMN WENDY WAGENMAKERS*ping*
+31 63……… heeft de groep “Mama 70 jaar” aangemaakt.

+31 63……… heeft u toegevoegd.

+31 63……… heeft de groepsafbeelding gewijzigd.

+31 63……… Hoi allemaal, binnenkort word mama 70 jaar. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom dachten we dat het misschien leuk was om een feestje te organiseren, met ook alle vrienden en de dames van de bridgeclub.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Scootmobiel als toppunt van integratie
  PREMIUM
  COLUMN WENDY WAGENMAKERS

  Scootmo­biel als toppunt van integratie

  Aan de rand van het zebrapad stond een scootmobiel. Er zat een man in die leek op Pamuk, van Van Kooten en De Bie, met een borstelige snor en een gebreide gebedsmuts. Over de rugleuning hing een oranje veiligheidshesje. Kennelijk kwam hij net van de markt, want in zijn mand zat een grote zak met peren. Van de andere kant kwam een andere man. Die moest schijnbaar nog naar de markt, want onder zijn arm klemde een opgevouwen boodschappentas.
 2. Een frietje voor de prinses
  PREMIUM
  Column Wendy Wagenmakers

  Een frietje voor de prinses

  Altijd als ik door de Hobeinstraat in Vlissingen fiets, werp ik even een blik op de hippe hamburgertent die vroeger nog gewoon cafetaria De Smulpaap heette. Daar, achter de frituur heb ik ooit een gesprek gevoerd met Máxima. Of ja, een paar woorden gewisseld waarna de RVD me vakkundig afkapte en ik deemoedig opzij stapte. Ik had een raar jasje aan en een gekke kriebel in mijn buik. Voor het eerst was ik nerveus voor een klusje van de krant.

Columns