Volledig scherm
Zwembad De Goudvijver in Serooskerke. © Ruben Oreel

Zwembad in Serooskerke moet nog even wachten op opknapbeurt

DOMBURG - Zwembad De Goudvijver in Serooskerke moet behouden blijven. Dat vindt de complete gemeenteraad van de gemeente Veere. Toch blijft een plan om het bad op te knappen, voorlopig op de bureaus in het gemeentehuis. Wethouder Marcel Steketee trok het voorstel dinsdagavond in.

Dat had te maken met het verzoek van meerdere fracties aan Steketee om de zaken in Serooskerke breder aan te pakken. Dorpshuis De Zandput is immers ook toe aan een opknapbeurt. Combineer die zaken, was het advies. 

Nico te Sligte (SGP/CU): ,,We willen best investeren in een zwembad, maar dan wel in een plan waarin alles in Serooskerke gecombineerd wordt. We gaan nu niet zeven en een halve ton uittrekken voor alleen het zwembad."

Het voorstel ter plekke aanpassen en zo De Zandput meenemen in het initiatief was volgens wethouder Steketee niet te doen. Hem restte daardoor niets anders dan het voorstel intrekken en er opnieuw mee aan de slag te gaan. De wethouder komt later met een aangepaste versie bij de gemeenteraad terug. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement