Volledig scherm
PREMIUM
Caroline Diepeveen, PvdA: ,,Het actieplan begint met bezuinigen en zegt daarna pas dat mensen ook de zorg moeten krijgen die ze nodig hebben. Wij draaien het om: het moet beginnen bij de zorg.” © Gemeente Middelburg

Zorgplan PvdA is alternatief voor ‘ondoordachte’ bezuinigingen Middelburg

MIDDELBURG - Zes miljoen euro gaat de gemeente Middelburg bezuinigen op zorg en jeugdzorg. Niet het geld moet centraal staan, vindt de PvdA, maar de mens en de zorg die hij nodig heeft. Daarom komt de partij met een eigen Zorgmanifest als alternatief voor het actieplan van de gemeente.

 1. Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie
  PREMIUM

  Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie

  DOMBURG - Politiek Veere is verrast door de beslissing van de DTV-fractie om de coalitie niet meer te steunen. Fractievoorzitter Adri Roelse zegde via een brief de samenwerking op. De wethouders Marcel Steketee (DTV), Bert van Halderen (VVD) en Arie Schot (SGP/CU) zagen dat totaal niet aankomen. Ook omdat vanmiddag een gesprek met de eigen fractievoorzitters gepland stond over de voortgang. Toch is niet iedereen verrast: ‘Het college was op een heilloze weg’.
 2. Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender
  PREMIUM

  Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender

  VLISSINGEN - Niemand ter wereld weet meer over het iconische gitaarmerk Fender dan Barrie van Ginneken uit Vlissingen. De medewerker van muziekwinkel Bax Music in Goes mag dat sinds deze week officieel zeggen. Van Ginneken (34) beantwoordde, onder tijdsdruk, 760 vragen over het instrumentenmerk foutloos en liet daarmee 5500 anderen achter zich. ,,Ik denk dat ik nu wel om een hoger salaris ga vragen.”