Melissa en Chantal Ova nemen het ontbijt mee naar hun kamer na een goede nacht in Hotel Zeeuws Licht waar ze gratis mochten verblijven omdat ze in de zorg werken. Op de achtergrond de personeelsleden Yonarkis Bell en Sandra Feliz (met bril).
Volledig scherm
PREMIUM
Melissa en Chantal Ova nemen het ontbijt mee naar hun kamer na een goede nacht in Hotel Zeeuws Licht waar ze gratis mochten verblijven omdat ze in de zorg werken. Op de achtergrond de personeelsleden Yonarkis Bell en Sandra Feliz (met bril). © Dirk-Jan Gjeltema

Zorgpersoneel geniet van gratis hotel in Dishoek

DISHOEK - Een heel goede actie. Meer woorden hebben Melissa en Chantal Ova niet nodig als ze het hebben over het aanbod van Hotel Zeeuws Licht in Dishoek om zorgpersoneel een gratis overnachting aan te bieden. De beide Vlissingse dames werken in de zorg en brachten de nacht van zondag op maandag door in een van de kamers van het nieuwe hotel. ,,Een heel mooie kamer met alles erop en eraan.” Alleen misten ze een heel klein beetje een bad. Chantal: ,,Maar ja dit is een green key-hotel, daar hoort dan ook geen bad bij.”