Volledig scherm
Samantha Eising uit Vlissingen met haar paard Wizz. © Vriendenloterij

Zieke Samantha krijgt paardrijtraining van Vriendenloterij

VLISSINGEN - Een grote wens van Samantha Eising (27) uit Vlissingen gaat in vervulling, dankzij het Vriendenfonds van de Vriendenloterij. Ze mag een zesdaagse paardrijtraining volgen bij Academy Bartels in Hooge Mierde.

Samantha lijdt aan taaislijmziekte en brengt daarom veel tijd door in het ziekenhuis. Ze heeft veel steun aan haar paard Wizz. 

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, die zich sterk maakt voor mensen met taaislijmziekte, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eerste schip nieuwe lijndienst Verbrugge meert aan

    Eerste schip nieuwe lijndienst Verbrugge meert aan

    VLISSINGEN - Het eerste schip van de intercontinentale lijndienst met Zuid-Amerika die Verbrugge Terminals onlangs binnenhaalde, meer gisteren af in Vlissingen-Oost. Het schip Balao voerde onder meer bananen en ananas aan. Wekelijks zullen schepen van de rederijen Streamlines en Hapag-Lloyd van Zuid-Amerika naar Vlissingen in North Sea Port varen. Het fruit wordt aangevoerd in koelcontainers. Vervolgens wordt het fruit afgehandeld bij Zoomweg Zeeland Coldstore dat over de nodige koel- en vrieshuizen beschikt.