Wouter van Caspel en Sandra Kunnen voeren op de Markt in Middelburg actie voor de bouw van nieuwe kerncentrales en voor levensduurverlenging van de kerncentrale Borssele.
Volledig scherm
Wouter van Caspel en Sandra Kunnen voeren op de Markt in Middelburg actie voor de bouw van nieuwe kerncentrales en voor levensduurverlenging van de kerncentrale Borssele. © Frank Balkenende

Zie je zelden, een actie vóór kernenergie

MIDDELBURG - Twee actievoerders met een spandoek waarop kernenergie wordt gepropageerd. Een beetje eenzaam op een hoek van de markt in Middelburg. Bepaald geen massale actie en daardoor wel weer corona-veilig.

  1. Politie opent klopjacht in buitengebied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden
    PREMIUM

    Politie opent klopjacht in buitenge­bied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden

    NIEUWDORP - Nick de Ridder uit Arnemuiden zag gisteravond aan de Landlustweg in Nieuwdorp met eigen ogen dat iemand rondreed op zijn Yamaha crossmotor. Dezelfde motor die in mei van hem was gestolen. Hij en andere gedupeerden waarvan kort daarvoor ook motors waren gestolen belden de politie. Daarop ontstond een heuse klopjacht in het buitengebied tussen Arnemuiden, Nieuwdorp en Nieuw- en Sint Joosland en konden zeven verdachten in de kraag gevat worden voor heling.