De Westkapelse heiploeg krijgt bij het slaan van de eerste paal steun van toekomstig bewoonster Thyru den Otter (uiterst links), Alex van den Dries (Zeeuwland, 3e links)  en (rechts) de directeuren Joost Pluijlaar (Bouwgroep Peters)  Jan van Blarikom (Zeeuwse Gronden) en wethouder Arie Schot.
Volledig scherm
De Westkapelse heiploeg krijgt bij het slaan van de eerste paal steun van toekomstig bewoonster Thyru den Otter (uiterst links), Alex van den Dries (Zeeuwland, 3e links) en (rechts) de directeuren Joost Pluijlaar (Bouwgroep Peters) Jan van Blarikom (Zeeuwse Gronden) en wethouder Arie Schot. © Ruben Oreel

Zeeuwse Gronden kan op Walcheren uit de voeten

KOUDEKERKE – Met de bouw van vijftien appartementen aan de Kerkstraat in Koudekerke heeft Zeeuwse Gronden op Walcheren voldoende ruimte om cliënten op te vangen. Vandaag werd symbolisch de eerste paal geslagen door de Westkapelse Heiploeg. Eind dit jaar kunnen daar dertien cliënten met een ernstige chronische psychiatrische aandoening wonen. Daarnaast komen er twee gastenkamers die ook gebruikt kunnen worden voor tijdelijke opvang.

0 reacties