Volledig scherm
Mede-organisatoren Renny Minnaert (links) en Johan Wattel hangen het doek met de programmering op. © Dirk Jan Gjeltema

Zeeuwse artiesten brengen eerbetoon aan Woodstock

MIDDELBURG - Vrede. Vrijheid. En gratis muziek. Als een eerbetoon aan het festival Woodstock in 1969 doet Stichting Home of Jazz and Blues het vijftig jaar later dunnetjes over in Middelburg.

Op het Koorkerkplein vindt een driedaags gratis muziekfestival plaats van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 augustus, van 14.00 uur tot 22.00 uur. Artiesten die optreden zijn onder anderen Rudy de Queljoe Power Trio, Sjef Hermans, Jan Minnaard. Marsha, Songbird, Resolve, en Eddy Telepary’s ‘Santana Session’. De muziek zal grotendeels bestaan uit Woodstockcovers, maar er is ook ruimte voor eigen werk.

De opbouw van het podium is maandag begonnen. Mede-organisatoren Renny Minnaert (links) en Johan Wattel hingen het doek met de programmering op. Zij staan tijdens het festival ook op het podium; Minnaert als gitarist en zanger van de band ANSCD en Wattel als drummer bij zowel Chivy als Blended.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fietse, ete, praote en luustere
    PREMIUM
    STREEKTAAL

    Fietse, ete, praote en luustere

    Het ei wat moeite gekost, mè dit jaer bin’k overtuugd geraekt van een twi-tal zâken, die ‘k lang anders zag. Saemen mee m’n vrouwe bin ik noe de gelukkige bezitter van een fiets mee ondersteuning. Lang docht ik, dâ zôies niks vô mien was, ik was er nie an toe zôgezeid. M’n vrouwe en de fietsenverkoper uut Disoek ebbe me over de streep haele. Joeng en oud kunne gewoon gebruuk maeke van de moderne mogelijkheden die d’r bin op fietsgebied. Je rie waerlijk mee vee plezier en je oeft d’r echt nie lui van t’oren. Ik wete, dâ iedere vergelieking mank haet, mè vroeger hienge mien ouwers nè Goes mee openbaer vervoer. Dat kan nog, mè ik gae mee d’n auto. Nie omda’k er an toe bin!