Volledig scherm
Cindy Kooij (midden, voorgrond) kijkt het Songfestival met Mattie van der Kleijn, Niki Clerx, Fran de Meester, Anna Houtman, Ab Castel (vlnr. achter), Sophy Willemsen (linksvoor), Lili Willemsen (rechtsvoor). © Lex De Meester

Zeeuwen steunen Duncan: ‘Hij gaat winnen’

VLISSINGEN - Uitgedost met oranje hoedjes en rood-wit-blauwe vlaggetjes zitten familie en vrienden van Cindy Kooij zaterdagavond klaar in Vlissingen voor de finale van het Eurovisie Songfestival. 

Ze zijn trouwe fans van ‘het leukste circus van het jaar’ en van Duncan Laurence. Onder het genot van Hollandse hapjes zullen ze Duncan naar de overwinning schreeuwen. Cindy is vol vertrouwen. ,,Hij gaat winnen, ik weet het zeker.” Als dat gebeurt, zullen ze het vieren ‘alsof Nederland het wereldkampioenschap voetbal heeft gewonnen’. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wapenspecialist: Revolver van burgemeester Halsema's man was illegaal

    Wapenspeci­a­list: Revolver van burgemees­ter Halsema's man was illegaal

    De in Middelburg geboren en getogen Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halsema, had nooit een onklaar gemaakte Duitse revolver mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf. Dit type is illegaal, zegt wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd die gecertificeerd is om wapens onklaar te maken. Volgens De Deugd krijgt Oey het onklaar gemaakte wapen waarschijnlijk nooit meer terug, de politie zal het vernietigen.