Nel Poppe (links) en Catharina Jobse met daarachter vrijwilliger van Middelburg Beweegt Marianne van der Paal en Jo Bimmel beginnen aan de tocht van 3 kilometer.
Volledig scherm
PREMIUM
Nel Poppe (links) en Catharina Jobse met daarachter vrijwilliger van Middelburg Beweegt Marianne van der Paal en Jo Bimmel beginnen aan de tocht van 3 kilometer. © Lex de Meester

Zeeuwen gaan aan de wandel in Oostkapelle na twintig weken in teken van fit worden

OOSTKAPELLE - Trots kijkt Mireille Huiszoon-la Grand toe hoe deelnemers aan het leefstijl evenement bij theetuin het Kaslokaal in Oostkapelle een medaille krijgen nadat ze net 3, 5, 10 of 15 kilometer hebben gewandeld. Het zijn mensen uit heel Zeeland die dat, in sommige gevallen, tot twintig weken geleden niet eens konden. 

  1. ‘Helaas, het fluiten heeft maar kort geduurd’ en andere lezersreacties van deze week
    lezersbrieven

    ‘Helaas, het fluiten heeft maar kort geduurd’ en andere lezersreac­ties van deze week

    Te weinig vrouwelijke scheidsrechters in Zeeland? Nogal wiedes, betoogt Berty Hundersmarck uit Goes. De KNVB erkende lange tijd damesvoetbalclubs niet. Daardoor kon een vrouw niks met haar vers behaalde scheidsrechtersdiploma, als zij tenminste zelf wilde blijven voetballen. En Aad van Wijnen uit Kloetinge legt het uit met een sommetje: In Goes betaalt de vervuiler niet het meest, maar in verhouding juist het minst. Lees hier de selectie van de ingezonden lezersreacties van deze week.