Yvonne Artis Cunningham bij de expositie HerStory, die te zien zal zijn op het congres ter ere van Internationale Vrouwendag in Middelburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Artis Cunningham bij de expositie HerStory, die te zien zal zijn op het congres ter ere van Internationale Vrouwendag in Middelburg. © Rudy Prager

Zeeland viert Internationale Vrouwendag met congres rond thema 'vrijheid’

MIDDELBURG - In Middelburg wordt zaterdag 7 maart het congres Kracht in Crisis gehouden. Dat gebeurt in het kader van de Internationale Vrouwendag, op zondag 8 maart.  Vorig jaar hielden de Zeeuwse vrouwenorganisaties voor het eerst een congres ter ere van Internationale Vrouwendag en (toen) 100 jaar stemrecht voor vrouwen in Zeeland. Dat congres is een blijvertje, hebben de organisaties besloten.

  1. Bert van Hove schrok van absurde verhoging schoonmaakkosten door L’Escaut; honderden ouderen dupe van ‘rekenfoutje’
    PREMIUM

    Bert van Hove schrok van absurde verhoging schoonmaak­kos­ten door L’Escaut; honderden ouderen dupe van ‘rekenfout­je’

    VLISSINGEN - Het viel Bert van Hove direct op dat er iets niet klopte toen hij de eindafrekening voor servicekosten van woningbouwvereniging L’Escaut onder ogen kreeg. De prijs voor schoonmaak was bij Ter Reede over 2020 met maar liefst honderd procent gestegen. De boosdoener blijkt een ‘rekenfoutje’ waardoor bijna 500 huurders van drie Vlissingse woonzorgcomplexen geraakt worden.