Volledig scherm
PREMIUM
Norah, Ruben en Lieke op het bruggetje waar je zeebenen krijgt. © Lex De Meester

Zeebenen kweken als echte piraten in Het Arsenaal

Zomer 2019VLISSINGEN - In de zomervakantie bezoekt de PZC samen met kinderen een aantal Zeeuwse gezinsattracties. Voor de aflevering van vandaag gingen Lieke, Norah en Ruben uit Terneuzen met hun ouders naar Het Arsenaal in Vlissingen. 

Alle bommen en granaten nog aan toe, wat is het woensdagmiddag druk bij Het Arsenaal in Vlissingen! Je struikelt hier niet alleen over de piraten, maar ook over de kinderen. Een topdag dus voor de attractie, waar alles draait om actie op en onder water.

Lieke (11), Norah (8) en Ruben (5) kenden het Arsenaal helemaal niet. En dat terwijl het zich zó dichtbij onze woonplaats Terneuzen bevindt. Dat is toch vooral de schuld van mijn vrouw en mij. De reden is simpel: een attractie als het Arsenaal concurreert in huize De Frel met acties van grootgrutters als Jumbo en Albert Heijn. Want wie daar boodschappen doet, spaart al snel aardig wat korting voor bijvoorbeeld de Efteling of Diergaarde Blijdorp bij elkaar. Neem je dat als uitgangspunt, dan vinden wij 14,50 euro per ticket voor het Arsenaal best veel geld. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement