Volledig scherm
Het filiaal van de Xenos in Middelburg © Google Streetview

Xenos in Middelburg houdt uitverkoop vanwege metamorfose naar CASA

MIDDELBURG - “Het is even wennen”, staat in het bericht op de Facebookpagina Wij zijn De Stad – Middelburg. De welbekende Xenos aan de Markt in Middelburg staat op het punt om een volledige metamorfose door te maken. De winkel is samen met 110 andere Xenosfilialen overkocht door het Belgische CASA.

Het personeel in de middelburgse winkel heeft te horen gekregen dat ze allemaal mogen blijven werken in het filiaal. Toch gaat er flink wat veranderen. Het Belgische CASA richt zich volledig op interieur en design. Dus zal er het een en ander moeten verdwijnen uit het assortiment van de Xenos.

Daarom wordt er vanaf donderdag een uitverkoop gehouden in de winkel. Alle artikelen gaan met 25% korting de deur uit, vertelt werkneemster Sophie via de telefoon. Over de details van de overname kan ze niet zoveel zeggen. Maar het is in ieder geval duidelijk dat de winkel tussen 4 augustus en 25 augustus dicht zal gaan om de metamorfose door te maken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het plan is er, maar wie mag de nieuwe jachthaven in het Dok in Vlissingen gaan uitbaten?
    PREMIUM

    Het plan is er, maar wie mag de nieuwe jachthaven in het Dok in Vlissingen gaan uitbaten?

    VLISSINGEN - De jachthaven in het Dok in Vlissingen komt er, en is hopelijk volgend jaar klaar. Met nog geen honderd ligplaatsen is het een kleintje en het grootste deel wordt particulier eigendom van de toekomstige omwonenden. Het plan ligt nu ter inzage. Maar wie de passantenplaatsen en eventueel de particuliere plaatsen gaat exploiteren, gemeente of ondernemer, moet het college nog besluiten.