De minicampinghouders  Adrie Boogaard en rechts Pieter Marinissen pleitten onlangs voor het toestaan van winterkamperen. De Veerse gemeenteraad wil dat voor één seizoen doen.
Volledig scherm
De minicampinghouders Adrie Boogaard en rechts Pieter Marinissen pleitten onlangs voor het toestaan van winterkamperen. De Veerse gemeenteraad wil dat voor één seizoen doen. © Lex De Meester

Winterkamperen bij Veerse minicamping mag voor één keer

DOMBURG - De Veerse minicampings mogen deze winter gasten ontvangen. Een grote wens van de Vereniging van Kampeerboeren en de Stichting Vrije Recreatie gaat daarmee in vervulling. Tot nu toe mochten ze tussen 15 november en 1 maart geen gasten ontvangen. Dat mogen alleen de reguliere campings. Maar in verband met de coronacrisis besloten alle raadsfracties via een motie dat ze dan wel open mogen. 

  1. Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarlementariërs
    video

    Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarle­men­ta­riërs

    OOSTKAPELLE/WESTENSCHOUWEN - Ze dachten een club Europarlementariërs op bezoek te krijgen. De provincie had André Kort van Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen en Gabriël Coppoolse van camping Ons Buiten in Oostkapelle vriendelijk gevraagd om de delegatie te ontvangen. Maar tot hun verrassing verschenen er woensdag geen politici in donkerblauwe pakken uit Brussel, maar een koningin in een knalgeel broekpak uit Den Haag.