Volledig scherm
De zakjes ingeleverde drugs © Politie

Wildkampeerders met drugs in auto gepakt

KOUDEKERKE - De politie heeft afgelopen nacht bij Dishoek een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden omdat ze verschillende soorten drugs in hun auto vervoerden.

Het tweetal werd omstreeks 2.15 uur gecontroleerd op een parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg. Vermoedelijk wilden de man en vrouw daar overnachten, want agenten troffen in de auto dekens en kussens aan. Toen ze werden aangesproken over het wildkamperen, gaf het duo twee tassen met drugs aan de politie. 

Agenten troffen onder meer twee zakken met paddo’s in een kweekbak aan, een gripzakje cannabis, twee gripzakjes met waarschijnlijk een mix van speed en cocaïne en enkele zakjes met een onbekend poeder. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
    PREMIUM
    poll / video

    Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

    VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.