Wijkagent Martijn 't Gilde gaat met zijn collega's de komende maand strenger controleren op automobilisten die de nieuwe regels overtreden op de kruising van Poelendaeleweg met de Nieuwe Vlisingseweg in Middelburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijkagent Martijn 't Gilde gaat met zijn collega's de komende maand strenger controleren op automobilisten die de nieuwe regels overtreden op de kruising van Poelendaeleweg met de Nieuwe Vlisingseweg in Middelburg. © Lex de Meester

Wijkagent: ‘Als ik er een half uur sta, moet ik al drie boetes uitdelen’

MIDDELBURG - Misschien moeten ze wennen aan de veranderingen, hoopten fietsers en de gemeente Middelburg. Maar na een maand overtreden nog steeds veel auto's de nieuwe regels op het kruispunt van de Nieuwe Vlissingseweg en de Poelendaeleweg, constateert wijkagent Martijn 't Gilde. ,,In een half uurtje deelde ik drie boetes uit.”

 1. Burgemeester krijgt alternatieve toekomstvisie voor Nollebos: minder steen, en bovendien goedkoper
  PREMIUM

  Burgemees­ter krijgt alternatie­ve toekomstvi­sie voor Nollebos: minder steen, en bovendien goedkoper

  VLISSINGEN - Een ‘streefbeeld’ waarin hotels, vakantiehuisjes, wandelvlonders en steile oevers in het Vlissingse Nollebos worden aangelegd, ziet de Stichting Behoud en Beheer Nollebos/Westduinpark niet zitten. Het bestuur van de stichting - bekender onder de ‘roepnaam’ Ons Nollebos - bood burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen daarom vrijdag een ‘alternatieve visie’ op de invulling van Nollebos en Westduinpark aan.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten