Wethouder Bert van Halderen: ,,De DTV’ers kunnen niet met druk omgaan."
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Bert van Halderen: ,,De DTV’ers kunnen niet met druk omgaan." © Dirk Jan Gjeltema

Wethouder van Halderen: ‘DTV is een labiele en onbetrouwbare partij’

DOMBURG - Wethouder Bert van Halderen (VVD) heeft geen goed woord over voor DTV, de fractie die vorige week de steun aan het het Veerse college introk. 

Een labiele en onbetrouwbare partij. De Veerse wethouder Bert van Halderen (VVD) doet geen enkele moeite te proberen zich diplomatiek uit te laten over oud-bondgenoot DTV. ,,Die partij kiest voor de makkelijkste weg door de stekker uit de coalitie te trekken. De DTV’ers kunnen niet met druk omgaan.” Hij zwijgt even in zijn kamer in het gemeentehuis en zegt: ,,Je bent in de politiek om keuzes te maken. Inwoners hebben er recht op dat je betrouwbaar en consequent bent.”

  1. Corona is de nekslag voor restaurants bij Noordzee Residence Dishoek: ‘Dit is de prijs die we betalen voor onze veiligheid’
    PREMIUM

    Corona is de nekslag voor restau­rants bij Noordzee Residence Dishoek: ‘Dit is de prijs die we betalen voor onze veiligheid’

    DISHOEK - De coronacrisis is de nekslag voor restaurants De Dis en Fish & Chips Bakkeljauw, parkwinkel 't Hoekje en ijssalon Vicolo in Dishoek. De horeca- en winkelvoorziening voor Largo vakantiepark Noordzee Residence Dishoek is dinsdag failliet verklaard. Curator Benne van Leeuwen in Goes houdt zijn hart vast. ,,Dit is de opmaat tot veel meer. Dat baart me zorgen.”