De ZeeLandToren in het Scheldekwartier van Vlissingen. Naast de nieuwe brug en de Scheldekraan zijn ook al enkele appartementencomplexen te zien die nog gebouwd moeten worden.
Volledig scherm
PREMIUM
De ZeeLandToren in het Scheldekwartier van Vlissingen. Naast de nieuwe brug en de Scheldekraan zijn ook al enkele appartementencomplexen te zien die nog gebouwd moeten worden. © artist impression Vastgoedontwikkeling VG-D.

Weg vrij voor bouw ZeeLandToren, dé blikvanger van de vooruitgang in Vlissingen

VLISSINGEN - Belangstellenden voor een bijzondere (vakantie)woning vlakbij stad en zee moeten nu hun slag slaan in het Scheldekwartier, stelt ontwikkelaar Ko van Garderen van Vastgoedontwikkeling  VG-D in Middelburg. De bouw van de ZeeLandToren begint over een jaar echt.

  1. Bierdouche bij SPAR Middelburg: ‘Mijn collega moest zich wel even verkleden, ja’
    video

    Bierdouche bij SPAR Middelburg: ‘Mijn collega moest zich wel even verkleden, ja’

    MIDDELBURG - Sta je gewoon het bierschap bij te vullen, spuit ineens het bier in de rondte. Het overkwam twee medewerkers van de SPAR City in Middelburg vanmiddag, zo is te zien in een kort filmpje dat de supermarkt vanmiddag online plaatste. ,,We waren compleet verrast”, lacht Jimmy de Wijze, die in de video te zien is. ,,Wij waren op een andere plek in het schap bezig, en ineens spat dat blik uit elkaar!"