Kinderdagverblijf Wisuda Paud Melati op Ambon wordt gerenoveerd met steun van de Stichting Rit & Rock voor de Molukken, van Wilfred Vreeke en Karla Taniwel uit Middelburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderdagverblijf Wisuda Paud Melati op Ambon wordt gerenoveerd met steun van de Stichting Rit & Rock voor de Molukken, van Wilfred Vreeke en Karla Taniwel uit Middelburg. © Wilfred Vreeke

Weer geen motorrit, maar wel weer actie voor kansarme kinderen op de Molukken

MIDDELBURG - Weer geen honderden brullende motoren, weer geen Rit & Rock voor de Molukken. Maar net als vorig jaar wel weer een Facebookactie om geld in te zamelen voor kansarme kinderen, kondigt Wilfred Vreeke aan. Zoals een schooltje in de binnenlanden van Ceram. ,,En in november een festival in De Spot.”

 1. Roep om verkleining van hotelplannen bij Biggekerke neemt toe: ‘Dit verstoort de balans’
  PREMIUM

  Roep om verklei­ning van hotelplan­nen bij Biggekerke neemt toe: ‘Dit verstoort de balans’

  BIGGEKERKE - De komst van het grote hotel-resort bij Biggekerke dreigt de balans tussen leefbaarheid en de toeristische druk te verstoren, aldus Jerry Troy. Hij zegt dat namens de complete Veerse toeristische sector. Troy roept het gemeentebestuur op in overleg te gaan met Dormio Leisure Development om te kijken op welke manier ervoor gezorgd kan worden dat die balans niet wordt verstoord. ,,Ga de dialoog aan.”
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes