Jean-Marie van Isacker bij de mooiste treurwilg van het Nollebos of, in zijn visie, het Van Woelderenpark. Een gebouw van de voormalige sauna ligt verscholen achter de majestueuze boom.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Marie van Isacker bij de mooiste treurwilg van het Nollebos of, in zijn visie, het Van Woelderenpark. Een gebouw van de voormalige sauna ligt verscholen achter de majestueuze boom. © Dirk-Jan Gjeltema

‘We moeten Nollebos en park beschermen,
voor ons zelf en vele generaties na ons’

Elke maandag laat op deze plek een Zeeuw van zich horen die met zijn of haar mening tegen de stroom ingaat. Vandaag Jean-Marie van Isacker uit Vlissingen. Hij wil geen vakantiehuisjes in Nollebos en Westduinpark, maar een Van Woelderenpark als ‘Vondelpark van Vlissingen’. 

  1. Nog niet iedereen snapt hoe Middelburg uit de penarie kan komen
    PREMIUM

    Nog niet iedereen snapt hoe Middelburg uit de penarie kan komen

    MIDDELBURG - Nog steeds is het lang niet iedereen duidelijk hoe Middelburg uit de financiële ellende moet komen. Een paar uur extra vergaderen leverde een groot deel van de gemeenteraad maandagavond nog niet het inzicht op dat zij nodig heeft. ,,Maar de provincie keurt ook geen visie goed maar een plan met heldere cijfers”, verdedigde wethouder van financiën Johan Aalberts zich. En dat is er volgens hem wel.