De Watergeuzen hebben zaterdag hun nieuwe clubgebouw geopend: het wachtschip Nummer 70 heeft zijn definitieve plek op de kade aan de Binnenhaven gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Watergeuzen hebben zaterdag hun nieuwe clubgebouw geopend: het wachtschip Nummer 70 heeft zijn definitieve plek op de kade aan de Binnenhaven gevonden. © Lex de Meester

Watergeuzen dolblij met nieuw clubgebouw: ‘Maar varen zal de Nummer 70 nooit meer’

VLISSINGEN - Nummer 70 is geen boot meer maar een gebouw. Het voormalige wachtschip is definitief gestrand op de kade aan de Binnenhaven van Vlissingen. Tot vreugde van de Watergeuzen.

  1. D moet de te onbekende kant van Domburg meer belichten
    PREMIUM

    D moet de te onbekende kant van Domburg meer belichten

    DOMBURG - De bijzondere mensen en kleine juweeltjes van Domburg vastleggen. Niet online maar in een mooi vormgegeven magazine, zo zegt Petri Verbrugge. Als voorbeeld wijst ze naar het verhaal over Anne Moggré die elke dag zwemt in de Noordzee, ‘zomer en winter’ of een oude luikvastzetter, die mooi gefotografeerd is. Er wordt ook niet geschroomd buiten de grenzen van Domburg te kijken, zodat ook imker Dancker Bijleveld geportretteerd kan worden die op het landgoed van Terra Maris (Oostkapelle) bijen houdt en honing wint.