Volledig scherm

Walcherse kinderen gratis naar het circus

OOSTKAPELLE - Camping De Pekelinge in Oostkapelle nodigt alle Walcherse kinderen tot en met dertien jaar uit voor een gratis voorstelling van circus Bongo.

 1. Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen
  PREMIUM

  Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen

  Augustus oogstmaand. Hoe leuk is het om nu overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zò verkopen. Vruchten of groenten of zelf gemaakte jams en honing. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.
 2. ‘Schofterig, slapeloze nachten’. Boosheid en onzekerheid over giga-verhoging huur parkeerterreinen Veerse Dam
  PREMIUM

  ‘Schofterig, slapeloze nachten’. Boosheid en onzeker­heid over gi­ga-verhoging huur parkeerter­rei­nen Veerse Dam

  VROUWENPOLDER - ,,Schofterig. Willen ze het toerisme en de ondernemers hier helemaal kapot maken?” Robin de Visser van strandpaviljoen De Dam bij Vrouwenpolder heeft geen goed woord over voor het plan van het Rijksvastgoedbedrijf om de huur voor de parkeerterreinen aan de Veerse Dam per 2023 te verhogen van 2400 naar 500.000 euro. ,,Kan er straks nog geparkeerd worden en hoeveel moet er dan betaald worden?”