Indeling van de Stadshaven Scheldekwartier in het Dok in Vlissingen. Uit het bestemmingsplan dat in 2019 is vastgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Indeling van de Stadshaven Scheldekwartier in het Dok in Vlissingen. Uit het bestemmingsplan dat in 2019 is vastgesteld. © @ Gemeente Vlissingen

VVW Schelde verwelkomt deze zomer boten in jachthaven Scheldekwartier

VLISSINGEN - De Vereniging voor Watertoerisme Schelde heeft straks steigers aan beide zijden van de nieuwe Dokbrug in Vlissingen. VVW Schelde, dat al een jachthaven heeft in de buitenhaven, is de nieuwe exploitant van de Stadshaven Scheldekwartier, de nieuwe jachthaven in het Dok.

 1. Dormio: Hotel-resort bij Biggekerke wordt niet kleiner
  PREMIUM

  Dormio: Ho­tel-re­sort bij Biggekerke wordt niet kleiner

  BIGGEKERKE - Dormio Leisure Development is niet van plan het hotel-resort bij Biggekerke nog kleiner te maken. Maar directeur Don van Schaik is wel bereid het ontwerp zo aan te passen dat overlast voor de omgeving zo klein mogelijk wordt. ,,We willen bijvoorbeeld de entree verplaatsen zodat de directe buren niet geconfronteerd worden met het aan- en afrijden van onze gasten.” Hij stelt wel als uitdrukkelijke voorwaarde dat de gemeente Veere dan mee moet werken zonder dat dat leidt tot tijdverlies of een nieuwe procedure.
 1. Coronanozems herontdekken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'
  Play

  Coronano­zems herontdek­ken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'

 2. Examen havo bedrijfseconomie: 'Meer rekenen dan theorie'
  Play

  Examen havo bedrijfs­eco­no­mie: 'Meer rekenen dan theorie'